Search Site

FAQ'S/ over Paper Originals

Het artikel dat ik wil kopen, is uitverkocht. Wat doe ik? Als dat niet bij het artikel staat vermeld, neem dan contact met Paper Originals op.

Hoeveel bedragen de verzendkosten? De verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht, het volume en het aankomstadres. Lees verder bij: BETALEN & VERZENDEN

Wat als de aankoop me niet bevalt? Stuur dan binnen zeven dagen een mailtje naar info@paperoriginals.nl.

Wat doe ik als de kortingsknop niet werkt?  Afsluiten en opnieuw winkelwagen openen.  Kortingsknop aanklikken, code invullen en bestelling plaatsen.

Wie is Paper Originals?

Mijn naam is Mies Dekker. Mijn passie is papier. Opgegroeid tussen de boeken, schriften en gezelschapsspellen in de boekhandel van mijn vader, was ik altijd omringd door papier. Sindsdien heb ik een aardige collectie bij elkaar verzameld. Deze passie, want dat is het, wil ik graag delen. Dat schreef ik in juni, als vooraankondiging voor de start in september. Nu is het zover, mijn droom komt uit: mijn eigen winkel met spullen van papier. En leuk dat dat is! Neem gauw een kijkje, en laat me weten wat je ervan vindt.

De artikelen kun je niet overal kopen, soms zijn ze zelfs speciaal voor Paper Originals gemaakt. Dat maakt ze bijzonder en origineel. Ook verzorgt Paper Originals workshops: over papier in het algemeen, zijn eigenschappen en de verschillende toepassingen. Heb je interesse? Lees meer hierover onder de knop WORKSHOPS rechts bovenaan op de homepage. Onder TIPS lees je meer over mooie tentoonstellingen, kunstwerken,workshops of andere bijzonderheden over dat geweldige materiaal papier! Ik wens je heel veel plezier!

Een bedankje voor alle mensen die me met raad en daad hebben bijgestaan, en zonder wie deze site niet in de lucht zou zijn geweest. Een paar mensen noem ik met name. Allereerst Pieter Kop Jansen, mijn steun en toeverlaat thuis. Voor de tips en tricks Sheila Faessen en Mirjam Bouman. Voor tekstcorrecties Ad Trum. Voor het in elkaar knutselen van etalage materiaal Wendy Presser. Voor beeldbewerking Hans Vlemmings en de laatste test Esther Hoppenbrouwers. En niet te vergeten Jan Grootswagers, bij wie de post terecht kan als ik niet thuis ben ...

Breda september 2011